Eksklusiv duft til hjemmet

Aquiesse
Jeg har aldrig været en af de kvinder, hvis hjem altid dufter af roser og lavendel, men jeg er heller ikke helt ligeglad med, hvordan mit hjem dufter – så længe det er rent og pænt, er jeg glad. Jeg plejer dog at gøre lidt ekstra ud af duften, når jeg skal have gæster på besøg. Jeg er sikker på, at min mor ville strutte af stolthed lige nu :)

aquiesse-lys

I sidste uge var jeg til en event i duftens tegn, og her blev vi præsenteret for det californiske mærke Aquiesse. De har specialiseret sig i bl.a. eksklusive dufte til hjemmet, som fx velduftende lys, der fås i smukke glaskrukker, glasflakoner og zinkdåser. Deres lys er fremstillet af rene og naturlige voksformuleringer og modsat mange af de billige udgaver, så kommer man udenom den mørke stearinrøg med disse lys. Jeg var så heldig at få et af de smukke lys med hjem. Det kommer i en eksklusiv glaskrukke sammen med et sæt tændstikker. Og udover at det dufter vidunderligt og pynter fint i soveværelset, så glæder jeg mig også lidt til lyset er opbrugt, og jeg kan bruge glaskrukken til opbevaring :) Aquiesse forhandles bl.a. i Illums Bolighus, og jeg synes, at det er den perfekte værtindegave.

aquiesse-48

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Eksklusiv duft til hjemmet

  1. Hvor er det flot… alene deres logo er jo et lille kunstværk i sig selv – jeg har faktisk aldrig prøvet de der duftlys… er lidt bange for, at det bliver for meget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>