Øjenmakeup-tutorial for begyndere

Tro det eller ej, jeg begyndte først at bruge makeup, da jeg var i starten af 20′erne. Det var tilbage i 2003, hvor jeg startede på universitet og kort tid efter flyttede sammen med to tøser – med stort ‘T’ :) De gik begge op i tøj og makeup, og i dette lille bofælleskab, som duftede af Chanel parfume og flød med sexy stilletter og dullegrej, var jeg ‘the-odd-one-out’. Dengang ville jeg ønske, at der fandtes Youtube, så man bare kunne youtube sig frem til makeup-tutorials for begyndere. På den måde kunne jeg have undgået mange makeupkatastrofer gennem årene. I dag har jeg lært et par tricks, men der er altid plads til forbedring. I min youtube-søgen efter gode makeuptips og -tricks faldt jeg over denne super fede øjenmakeup-tutorial for begyndere på youtube-kanalen TheMakeupChair.
Her lærer du alt om, hvordan du vælger øjenskygger, hvilke børster du skal bruge, og hvordan du bedst påfører øjenmakeup. Enjoy!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Øjenmakeup-tutorial for begyndere

  1. wauw… hun er da vildt god til det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>