3 ting din kæreste bliver glad for

Det er altid en sand fornøjelse at overraske sin kæreste med en fin gave, hvad enten der er en anledning eller ej.

Nogle gange kan det dog være svært at finde på en god gaveidé, så man får givet en ordentlig ting. Vi bringer her 3 gode bud på fashion-gaver til din bedre halvdel.

Herresmykker

Herresmykker er in. Særligt de håndlavede, der bærer deres helt egen stil og er af godt håndværk. Tag f.eks. et kig på denne side https://hilbertkbh.dk/shop/herre/halskaede/ – hvor du finder fede smykker i rå stil. Det gode ved smykker er, at de kan bruges til alle typer af outfits. F.eks. kan en halskæde let bæres under den hvide skjorte på en mere formel arbejdsplads, ligesom den kan hænge uden på en t-shirt og give et rock ’n’ roll udtryk, som er meget moderne i dag.

Håndlavede smykker som dette eksempel koster naturligvis en smule mere og kan være værd at gemme til en særlig anledning. Søger du derimod en ting til en hverdagsgave eller ”bare fordi gave”, kan du sagtens finde flotte smykker til en mere budgetvenlig pris.

En god rygsæk

Som kvinde ville man ikke undvære sin håndtaske! Og på samme måde er der mange mænd, der ikke vil undvære en god rygsæk. Rygsækken gemmer for mange mænd enten sportstøj, den bærbare etc., når den bruges til studiet, som træningstaske, som taske når man cykler på job og meget mere. En god rygsæk i flot design og med god støtte og plads bør være enhver mands ejendom. Og faktisk gør det absolut intet, at man har mere end en god rygsæk, så man har en til arbejde eller studiet og en til sport, ture m.m.

Nyt tøj

Ja okay, det er måske lidt nemt at sige. Men har du lyst til at give din kæreste en fin lille gave, uden at sprænge budgettet eller skulle finde noget helt unikt, så er nyt tøj altid et hit. Tænk evt. over nogle gode simple produkter i basisfarver, som f.eks. en mørkeblå skjorte eller et par beige chinos. Denne type tøj kan altid bruges og er anvendeligt i mange sociale sammenhænge – fra jobbet til fester og events. Det skal han nok blive glad for.