3 tricks til at få en sund og smuk hud

Smuk hud er noget, som mange kvinder stræber efter. I et håbløst forsøg på at få en smuk og glødende hud, er der mange, der påfører den ene creme efter den anden – men disse cremer kan sjældent gøre det alene. På trods af, at der ikke findes en mirakelkur, der kan forbedre din hud fra den ene dag til den anden, så er der dog en række ting, du kan gøre for at hjælpe din hud på rette vej. I denne guide kan du læse om et par tricks, der kan give en smuk og sund hud.

Tag på et spaophold for at lade op

Er du drænet for energi, og føler du dig stresset? Hos nogle personer kan en sjæl i ubalance resultere i hudproblemer. Derfor er det vigtigt, at du giver dig selv lov til at tage en velfortjent pause i ny og næ, når du kan mærke, din krop trænger til det. For den skal nok sige til, du skal bare huske at lytte efter.

Trænger du til at lade op, er mulighederne mange. Du kan rejse, dykke ned i en bog, tage i sommerhus eller overveje et af de mange lækre spaophold.

Tænk over hvad du spiser og drikker i løbet af en dag

Det du indtager i løbet af en dag, har betydning for din hud. Som ordsproget lyder: Du er, hvad du spiser. Derfor er der altså god grund til at tænke over, hvad du putter i din mund, hvis du vil have en sund og smuk hud.

Madvarer med antioxidanter er en rigtig god idé, da antioxidanterne er med til at minimere solskader, udsætte rynker og alderspletter samt at rydde op i kroppens affaldsstoffer. Dertil går du heller ikke galt i byen ved at opretholde en tilstrækkelig vandbalance, da det fugter din hud og renser din krop indefra.