Anderledes træning med okklusion bånd

Har du manglet en effektiv træningsmetode, som er et alternativ til tung styrketræning? Så får du en løsning her. Okklusion bånd er styrketræning med en lav belastning, men mange gentagelser. Det foregår på den måde at du binder båndende omkring den muskel du gerne vil træne. Det er en meget effektiv træningsmetode, hvis du ønsker muskelopbygning eller, hvis du skal genoptræne. Den store fordel ved den form for træning er, at du træner med lav intensitet, samtidig med at du aflaster led og derved nedbringer risikoen for skader. Træningsmetoden er er veldokumenteret og blevet anderkendt rent videnskabeligt, hvilket betyder at du trygt kan gøre brug af denne form for træning. Gå derfor på opdagelse i det store sortiment og køb dine okklusion bånd allerede i dag.

Stimulere musklerne ved hjælp af okklusion bånd

At træne med okklusion bånd er blevet meget populært og det er at finde i træningscentrene, men også i hjemmetræningen. Det gode ved denne her form for træning er at der er blevet lavet evidens på den og det har vist at den giver positive resultater. Undersøgelsen siger at okklusionstræning er meget effektivt når det kommer til muskelopbygning, selvom at der bliver trænet med en lav vagt. Det er derfor en god form for træning, hvis man lige har været skadet, da man ikke kan håndtere så tung belastning, men stadigvæk ønsker muskelvækst. Det er dog også en mulighed at bruge båndende som et supplement til din træning. Skynd dig derfor ind og få fat i et par okklusion bånd.

Er det muligt at træne alle muskelgrupper med okklusion bånd?

De fleste tænker at det kun er muligt at gøre brug af okklusion bånd når man skal træne arme og ben. Det er dog ikke tilfældet. Okklusionstræning kan nemlig også godt have en god effekt på bryst, ryg og baller. Gør man nemlig brug af okklusionstræning til at træne ens arme og ben, så vil ens nervesystem automatisk opleve en træthed i disse muskelgrupper, og derfor begynder den at aktivere de større muskelgrupper. Derfor kan man kort sagt godt sige at træning med okklusion bånd gavner hele kroppen og det kan derfor med stor fordel prøves af.