Bliv klædt på til din (nystartede) webshop

Måske har du lige lanceret din nye webshop, eller du har kørt på i nogle år. Uanset hvad din situation er, ved du, at det ikke bare kræver en webshop at få tingene til at køre på skinner. I takt med at din virksomhed får flere kunder, skal du sørge for at være der hele vejen rundt.

Godt udstyr

Du har mange kunder, som klikker dine varer hjem, og det kan være svært at følge med til de mange ordrer, du skal have pakket. Derfor har du brug for godt udstyr til bl.a. kontoret og forsendelse af dine pakker.

Du kommer naturligvis til at skulle bruge en masse papkasser, boblekuverter, bølgepap og kassefyld.

Når du har styr på indpakningen, er en effektiv og hurtig labelprinter en nødvendighed til de mange forsendelseslabels. Prøv fx en sato printer, som hurtigt vil blive en eksistentiel del af hverdagen.

Med en prispistol i den ene hånd og en tapedispenser i den anden, er du klar til at gå i krig med dine ordrer.

Kundeservice på alle platforme

Du har måske allerede tænkt på sociale medier fx Facebook, Instagram eller LinkedIn som en platform til at række ud til dine kunder og skabe et socialt fællesskab med dine følgere og potentielle kunder. Ikke bare på din webshop skal dine kunder kunne komme i kontakt med din virksomhed men på alle de medier, du er tilstede på. Det skaber værdi for dine kunder.

Brugervenlig hjemmeside

Det skal være nemt og hurtigt at finde produkter på din hjemmeside, og det skal være nemt at kunne få fat i kundeservice. Derfor skal du sørge for at have en overskuelig og brugervenlig webshop. Skab en webshop, som repræsenterer dig og det, du sælger.

Nu er du godt klædt på til at finde nogle af de ting, du måske mangler til din virksomhed. God fornøjelse!