Bliv klar til foråret

Selvom det virker koldt og gråt udenfor, og det næste du måske forventer at se fra himlen er sne, så kan det godt betale sig at se frem mod lysere tider. Hvis du har en god have eller stor terrasse, er det uden tvivl et sted, du kommer til at bruge meget tid til foråret og sommeren, og så er det virkelig rart at have et sted, man kan slå sig ned og bare slappe af.

Med et havemøbelsæt har du et godt udgangspunkt. Her kan du samle familien, hvad end det handler om, at du gerne vil have et spil Ludo i gang, eller om det er fordi du egentlig er ved at være klar til at servere aftensmaden. Der findes rigtig mange forskellige typer af havemøbelsæt, og der er forskellige ting at tage højde for ved dem alle. Nogle ting er udelukkende kosmetiske, mens andre har indflydelse på, hvordan det skal vedligeholdes.

Et sæt, der passer til jeres hjem

I har formentlig allerede en stil ude som inde, som I gerne vil følge i jeres hjem. Det giver god mening, for på den måde kan I skabe en form for sammenhæng eller rød tråd, som man kan genkende. Det får tingene til at se mindre rodede ud, så I ikke føler, at I har gang i alt for meget forskelligt. Det kan I også sagtens passe til et sæt havemøbler. Samtidig vil I måske gerne have noget, der er let at vedligeholde.

En hel del af sættene er lavet i flet, men det behøver ikke nødvendigvis være i træ eller lignende. Meget kurveflet er efterhånden fremstillet i mørk plast, og selvom det lyder mindre charmerende end træmøbler, så er det mere eller mindre vedligeholdelsesfrit og betyder, at det holder sig pænt meget længere. Sørg bare for at dække nogenlunde til i regnvejr, eller køb vandskyende puder.