Bliv klar til sommerens fester med de nyeste trends

Vi kan endelig se en ende på Corona, og sommeren er godt i gang allerede. Dette betyder også at man samles til både familiefødselsdage, studenterfester, sommerfester og bryllupper. Det er nemlig typisk om sommeren, hvor man virkelig har mulighed for at hoppe i de flotte kjoler og jakkesættet, da det er på denne årstid mange holder fester. Men hvad skal man tage på? Kig med her for at få inspiration til hvordan du kan style dit outfit, til en hver anledning.

De store fester

Har du en stor fest i kalenderen du skal med til? Dette kan måske være et bryllup, en rund fødselsdag eller en anden stor fejring. Lige meget hvad du skal til, er det vigtigt at se godt ud.

For herrerne er lidt nemmere. Man går nemlig aldrig galt i byen med et jakkesæt. Hvis du skal til en lidt findere fest, kan det være en god ide at investere i et jakkesæt i høj kvalitet. Sådan et jakkesæt kan du have i mange år, og bruge det igen og igen.

Det er lidt værre for kvinderne. Der utallige af forskellige kjoler man kan vælge imellem. Sommerens helt store trend er den lange silke-look-a-like kjole. Den fås i et væld af farver og former. Så dette er en klar vinder når det glæder lidt finere fester.

Find tøjet til de lidt mere casual fester

Er det et studentergilde eller en familiefødselsdag du skal til, behøver man ikke at troppe op i jakkesæt eller højhælede sko. Her går du aldrig galt i byen, med et par fede jeans – selvfølgelig løse jeans, en t-shirt i en måske lidt vild farve, og en blazer eller anden form for oversized jakke. Dette giver et mere casual look, hvilket nok er det man leder efter når man skal til en mindre fest. Dette glæder selvfølgelig både for mænd og kvinder.