Bliv skarp til konflikthåndtering med low arousal-kurser

Er du fagprofessionel, der arbejder med mennesker med forskellige kognitive udfordringer? Det kan gælde alt fra demens til ADHD eller mennesker, som er på autismespektret. Uanset hvem det er, du arbejder med, ved du med garanti, hvor vigtigt det er at have værktøjer til at håndtere forskellige situationer, der måtte opstå. Det er vigtigt, at man er i stand til at møde en person i øjenhøjde, men i nogle situationer kan det være svært.

Med en low arousal uddannelse lærer du, hvordan du kan være med til at tilrettelægge en hverdag, der minimerer stress og dermed risikoen for konflikter. For mennesker, der er kognitivt udfordrede på den ene eller anden måde, kan noget af det, der gør, at en hverdag kan hænge sammen uden sammenbrud, være struktur. Hvis du er i stand til at skabe denne struktur og med kurser i low arousal vide, hvordan du kan reducere stress, kan du nå rigtig langt.

Forskellige former for kurser

Det er vigtigt, at de kurser og den uddannelse, man tager, passer til den enkelte og den hverdag, man befinder sig i. For nogle handler det om at kunne forberede sig på konflikter og arbejde på præventivt som muligt, så de ikke opstår, men i andre tilfælde kan det også være kurser til at undgå magtanvendelse, der er mere relevante.

Magtanvendelse er noget af det, der virkelig arbejdes mod at undgå i sundhedssystemet, men i nogle tilfælde er det alligevel der, man kan ende. Derfor er det vigtigt at have redskaber og værktøjer til at finde ud af, hvordan man kan undgå dette, så der ikke opstår sådanne situationer. Situationerne er ærgerlige for både dem, du arbejder med, men også for dig som fagprofessionel – uanset om det er en situation, du har stået i før, eller om det er noget, der er nyt for dig at opleve.