Brocher og smykkeskrin fra Guldsmed Østergård

Guldsmed Østergaard har et stort udvalg af smykker og accessories fra danske og udenlandske designere. Læs herunder om udvalget af brocher og smykkeskrin.

Eksklusive brocher fra Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard har et stort udvalg af Georg Jensen og Lund Copenhagen smykker. De sælger bl.a. den smukke jubilæumsbroche fra Georg Jensen designet til Dronning Margrethes 50 års regentjubilæum. Du kan også finde de enormt eksklusive brocher fra Ole Lynggaard, som er lavet i bl.a. guld og diamanter. Hvis du søger smukke smykker til at kunne sammensætte dine outfits og give dit look prikken over i’et, så er en broche et godt valg. En broche sættes på tøjet og er altså ikke fastgjort på kroppen som øreringe. Det giver nogle helt andre muligheder for farvematch og for at udvikle nye looks med sin påklædning. Guldsmed Østergaard har et stort udvalg i sortimentet, og for eksempel Lund Copenhagen har i mange år været kendte for deres flotte design og smukke smykker som deres blomster-broche i oxyderet sølv med rød granat. De bruger mange motiver fra naturen og laver også brocher med fugle som den runde sølvbroche med en siddende fugl omkranset af blomster og stilke. Du vil helt sikkert kunne finde mange spændende smykker i udvalget, som du vil synes godt om og som matcher din stil og dit budget. Klik ind på www.guldsmedoestergaard.dk, og se mere.

Flotte smykkeskrin til opbevaring af smykker

Guldsmed Østergaard har alt i smykker og smykkeskrin. Hvis du gerne vil passe godt på dine smykker, så kan et smykkeskrin være en god ting at investere i. Der findes mange flotte og praktiske modeller på hjemmesiden, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde det helt rette skrin til dine smykker. Der findes bl.a. modeller i ægte læder samt i kunstlæder, forskellige farver samt med praktiske rum og holdere til ringe, øreringe etc. Du kan være sikker på, at du kan finde et smart smykkeskrin til dine smykker. Hvis du skal bruge et rejsesmykkeskrin, som du kan pakke dine smykker ned i, når du skal rejse, så findes der også smukke modeller fra bl.a. Ole Lynggaard, der laver nogle ret eksklusive og delikate design. Deres smukke rejsesmykkeskrin i ægte læder er et luksuriøst produkt til kenderen. Find smykkeskrinet til dine behov i butikken. Der findes mange modeller at vælge imellem, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde det helt rette i butikken. De tilbyder smykkeskrin med flere skuffer og med masser af plads til alle dine smykker, og der skal nok være noget, der opfylder dine ønsker.