Dæk spisebordet med blå blomst svejfet

Blå blomst svejfet er et smukt blåmalet stel fra Royal Copenhagen. Det er et stel for dig, der godt kan lide klassiske designs og som ønsker at kunne lave en tidløs bordopdækning til enhver tid. De blå blomster, der bliver repræsenteret på stellet er ét af Royal Copenhagens ældste dekorationer, og du ser det af netop den grund også på mange af deres stel. Du har måske set det de musselmalede stel og blå blomst stel, der ligeledes har de smukkeste af de smukkeste blå blomster. Det er desuden nok ét af de mest populære designs i hele Danmark, og der findes efterhånden ikke én eneste dansker, der ikke kan kende Royal Copenhagens stel på netop disse blå blomster. Så er du helt vild med det musselmalede stel, men ønsker du at gå lidt en anden vej? Så kan du med stor fordel overveje Blå blomst svejfet. Find dine nye steldele i blå blomst svejfet her, og bliv klar til at dække de smukkeste kaffe- eller middagsbord til dine gæster.

 

Derfor forekommer der varianter i stellet med blå blomst svejfet design

Én af de punkter, hvorpå stellet i blå blomst svejfet skiller sig ud fra det musselmalede stel, er på kanten. Vælger du nemlig stellet i blå blomst svejfet, får du porcelæn med en flettet kant, som det musselmalede stel ikke har. Det er ét af porcelænets kendetegn, men et andet kendetegn er også, at blomsterne kommer i mange forskellige varianter. Det gør det, fordi de malere, der malede porcelænet, havde en stor kunstnerisk frihed til at male blomsterne, som de ønskede. Der var altså ikke én fast retningslinje for, hvordan blomsterne skulle se ud – og det afspejler sig naturligvis i det færdige design. Det gør dog ikke stellet mindre populært. Faktisk er der stadig utroligt stor efterspørgsel efter det, og ikke mindst fordi det er tidsløst og passer ind i den moderne indretning såvel som den mere klassiske.

 

Slip fantasien løs med stellet i blå blomst svejfet

Blå blomst svejfet stellet kan bruges på mange forskellige måder, hvorfor du har rig mulighed for at dække dit bord præcis, som du drømmer om. Der er for eksempel mange, der kombinerer det musselmalede stel med netop dette stel, og der er desuden mange, der har succes med det. Du kan med stor fordel være kreativ og slippe din fantasi løs. På den måde kan du skabe en borddækning, der er helt unik, og som du ikke lige ser andre steder – og hvem ønsker ikke det?