Det skal du være opmærksom på ved skønhedskirurgi

Urealistiske skønhedsidealer er i de seneste år, blevet mere udbredt. Det er sket i takt med at sociale medier, er blevet en større del af vores hverdag. Sociale medier har både fordele og ulemper. Den største ulempe er nok, at der på sociale medier bliver skabt et billede af, hvordan ens krop skal se ud. De påvirker mange mennesker til at tro, at de skal ændre på deres krop. Nogle vælger at få lavet større læber, andre vælger at få lavet brystforstørrelse med implantat. Uanset hvad, skal man være 100% sikker på sin beslutning.

Sæt dig ind i operationen

Hvis du ønsker brystforstørrelse med implantat, er det vigtigt at sætte sig ind i operationen først, så du ved, hvad du går indtil. Operationen varer ca. en time, og du vil være i fuld narkose under indgrebet. Operationen koster ca. 34.000 kr. Du skal regne med at være indlagt i 3-5 timer efter operationen, da du lige skal vågne ordentligt, efter narkosen. Du kan også først vende tilbage til dit arbejde efter 10-14 dage. Inden du beslutter dig for at blive opereret, er det en god ide at tage forbi en kirurg, der specialiserer sig indenfor skønhedskirurgi. Her ville du kunne få svar på dine spørgsmål og kirurgen vil fortælle om dine muligheder. Det er også en god ide at få lavet en forundersøgelse.

At træffe den rigtige beslutning

Hvis du vælger at få lavet brystforstørrelse med implantat, er det vigtigt at du er sikker på din beslutning. Hvis det er fordi du er usikker på din krop, kan det være en god ide at overveje andre alternativer. Du kan se, om du kan finde andre løsninger. Det er vigtigt at huske på, at det ikke er alt, man ser på sociale medier, der er ægte. Billederne er ofte redigeret.