Dette er essentiel efterårspåklædning til garderoben

Moden skifter hvert år. Sommetider vender gamle trends tilbage, og ofte tilkommer der helt nye trends, som både kan forekomme svære at forstå og uundværlige. Èt er der dog ingen tvivl om: Årstidernes skifte kan ikke vente på, at vi opfinder nye trends, så selvfølgelig skal der være nogle gengangere hvert år.

Cardigans, der får dig til at holde varmen lidt bedre

Efteråret er på mange måder en svær årstid at finde ud af, hvad man skal påklæde sig i, fordi den både kan være bidende kold og blæsende, regnfuld og lun på de gode dage. Man ved dermed ikke, hvorvidt man skal iklædes vinterovertøj på forskud, regntøj og risikere at fryse, eller om man helt kan undvære jakken indimellem. Når solen for alvor skinner, kan man nemlig sagtens komme til at få det varmt i strålerne.

En cardigan til kvinder er en super påklædning under det overtøj, som man selv må vælge imellem fra dag til dag. Cardigans fungerer som en ekstra trøje, uden at den behøver varme supermeget ekstra, hvis det ikke er det, der er behov for. T-shirts er muligvis for kolde, men med en cardigan får man dækket armene uden et ekstra lag på resten af overkroppen.

Sørg for at have forskellige tekstiler i skabet

Det er ikke mindst vigtigt også at bruge tøj af optimale materialer, hvis man fryser i de køligere måneder. Klager du over kulden iført en langærmet, kan det virke velbegrundet – for hvad kan man mere gøre end at have en langærmet på, når man befinder sig indendørs? Men er denne langærmede af et tyndt tekstil, som ikke er designet til at varme kroppen, er det intet mysterium, at kulden trænger igennem. En fleece-trøje eller en ganske almindelig hoodie eller sweatshirt vil du nok kunne finde frem fra gemmerne og forhåbentlig opnå en bedring med.