Er det tid til at opgradere din forårsgarderobe?

Foråret banker på, og det giver anledning til at se sin garderobe igennem og skifte de varme vinteritems ud med de lettere lag. Længes du efter nye tilføjelser til din garderobe, du kan iklæde dig? Og er du i humør til at blive inspireret? Så læs blot med herunder.

Accessories, der giver et fuldendt look

Der er ikke noget som accessories, som kan puste liv i ethvert outfit, når man er i tøjkrise. Bliv stylet med flotte accessories, som giver det sidste til din stil. Du kan både lede efter et par nye designer solbriller, en praktisk taske, en flot hat eller farverige smykker, der kan sætte prikken over i’et på dit outfit.

En flot overgangsjakke

Det er stadig lidt køligt, når sæsonen sparkes i gang. Men det kan være tid til at skifte den varme vinterfrakke ud med en lidt lettere jakke. Der er et stort udvalg af jakker, der egner sig perfekt til overgangen fra vinterkulden til forårssolen. Smid den eksempelvis på over en lun striktrøje eller vælg en, som er blødt foret, så du stadig kan holde varmen de dage, hvor temperaturen ikke stiger. De har forskellig pasform og designs, så om du er til lange eller korte jakker, med eller uden mønstre, er der også noget, du kan forelske dig i.

Gå foråret i møde med nye sneakers

Du går aldrig galt i byen med et par sneakers. Og dem, der står i skoreolen, er måske ved at være lidt slidte. Derfor kan et par fede sneakers være lige det, du står og mangler. Det er nemlig en sko, som du kan style både til byturen og turen gennem parken.

Bliv inspireret til at få det rigtige i kurven online eller i de fysiske butikker, og gå foråret i møde med dine nye items.