Få en garderobe med fokus på komfort

Tøjbrands tager de fleste let på, så længe vi ikke taler om de største modefirmaer i verden. Den ligegyldighed er lidt en skam, for du har gode grunde til at foretrække visse små brands over andre. For det er et simpelt faktum, at noget tøj er mere komfortabelt end andet. Selvom vi alle har vores præferencer, er der, hvad tekstiler, pasform og design gælder, ting der falder i god jord hos de fleste.

Dansk design fra Norse Projects

Er du interesseret i at finde luftigt og komfortabelt tøj til hverdagen fra en dansk producent, så skulle du prøve at tjekke udvalg fra Norse Projects. Mærket er fra start-00’erne og fokuserer på herretøj til brug i dagligdagen. Det er et godt brand at lede hos, hvis du er på udkig efter en sweatshirt til at holde dig varm på vej til fitnesscentret, eller du vil have en polo med hørfibres kølende egenskaber.

Tøj til træning og afslappelse

Løse bukser laver brandet også – fx i polyester, hvilket giver god strækbarhed. Noget fedt ved deres tøj er, at det både passer fint til situationer, hvor pulsen er høj, og til situationer hvor at du bare har brug for at slappe af og føle dig godt tilpas. Shorts har mærket selvfølgelig også, og de er udmærkede at have på i fitnesscentret (hvis du nu husker også at træne dine ben, ellers så hav lange bukseben).

En rød tråd i garderoben?

Du kan have det, der med et lidt fint ord hedder en eklektisk garderobe. Det vil egentlig bare sige, at den består af en masse vidt forskellige beklædningsgenstande, hvad bl.a. stil angår. Men du kunne også prøve at lade nogle temaer eller hensyn skinne igennem, fx ved at fokusere mere på godt stræk og høj komfort. Led efter brands inden for streetwear, hvis du ønsker at finde den slags tøj til skabet.