Forkæl dig selv, din hud og dine sanser med Badeanstaltens ansigtscremer og ansigtsserum

Badeanstalten efterstræber at lave tingene så simpelt så muligt, men ikke simplere. For at producere deres produkter bliver der brugt gammeldags metoder, der tilsættes moderne viden og erfaring. Produkterne indebærer ansigtslotion, badeolier, hovedbundsolier m.m., der stimulerer sanserne og er skønne at bruge. badeanstalten.dk har derudover flere varianter af ansigtscremer samt ansigtsserum.

Ansigtscremer der både gavner og skaber velvære

Vi har hvert vores behov for ansigtspleje. Af samme grund tilbyder Badeanstalten en bred vifte af forskellige ansigtscremer med hver deres gavnlige egenskaber. En af cremerne er skabt til normal og kombinationshud, hvor en anden er skabt til moden hud. Alle ansigtscremerne er fremstillet af udsøgte råvarer og er af høj kvalitet. Det giver oplevelsen af at stimulere sanserne og pleje din hud. Alle produkterne på badeanstalten.dk bliver desuden fremstillet med håndkraft herhjemme. Det udvikles og produceres med inspiration fra den gamle badeanstalt og med brug af tidens trends samt den smukke natur, der omgiver os med lige uden for døren. Produkterne er fremstillet af simple, men delikate råvarer som f.eks. blødgørende vegetabilske olier, velduftende æteriske olier og urteudtræk. Badeanstalten tilbyder bl.a. en lækker ansigtscreme med mandelolie, der tilfører fugt og næring. Mandelolie er en populær ingrediens i hudpleje, hvilket der er en god grund til. Olien er nærende, fugtgivende og bidrager med et højt indhold af gode fedtsyrer. Når du bruger den, så foregår det på ren hud morgen og aften. Denne ansigtscreme er et godt eksempel på en af deres luksuriøse ansigtscremer.

Vær god ved din hud med ansigtsserum og -olie

Hvor nogle mennesker foretrækker at fugte ansigtet med en ansigtscreme, så er andre mere til ansigtsolie og/eller serum. Derfor har Badeanstalten udviklet begge dele. Deres ansigtsserum er vitaliserende og giver pleje med aktive ingredienser, som bl.a. binder fugt i huden. Derudover hjælper deres ansigtsserum mod ujævn pigmentering og minimerer forstørrede porer. Dette serum er en del af deres serie til moden hud. Serien indeholder vitaliserende produkter til ansigtet, der alle kan hjælpe med at forbedre hudens udseende. Derudover har deres ansigtsserum Hyaluronsyre, der binder fugt i huden. Hyaluronsyre er i stand til at binde store mængder vand og hjælpe med bl.a. at holde vores led mobile og vores øjne fugtige m.m. Badeanstaltens vitaliserende ansigtsserum hjælper med at trænge dybt ind i huden og give et spændstigt udseende.

Hensigten med Badeanstaltens produkter er at skabe et frirum i hverdagen. Med badet som omdrejningspunkt præsenteres den fantastiske følelse, når du står i dine egne tanker med lyden af rindende vand og mærker dig selv. Det samme gælder for deres ansigtscremer og ansigtsserum, hvormed de søger at vise vejen frem mod en afslappet timeout med inspiration fra gammel tid og fokus på lækre naturlige produkter. Den søgen væk fra hverdagens stress og jag kaldes hos Badeanstalten ’velvære med traditioner’.