Forkæl dit ansigt med disse tre skønhedsbehandlinger

Det er så vigtigt at huske at forkæle sig selv. For når du forkæler dig selv, giver du kroppen en vis ro og afslappethed, som ellers kan være vigtig at have med sig i den travle hverdag. Måske du bruger bodyscrub i badet eller lakerer neglene, så de fint matcher dit tøj. Men husker du også at pleje dit ansigt? I denne artikel kan du finde tre tips til, hvordan du kan forkæle dit ansigt med skønhedsbehandlinger både ude og hjemme.

Få en dybdegående behandling med en SkinPen

Når tiden er knap, er det måske ikke hjemmebehandlingen, der står højst på din prioriteringsliste. Måske en skønhedsbehandling udefra er mere at foretrække. Der findes massevis af forskellige typer ansigtsbehandlinger, men én af de mere effektive og dybdegående behandlinger er med en SkinPen behandling. Med en SkinPen behandling bruges små hudnåle, som gennem små bevægelser stimulerer dannelsen af collagen. Med en SkinPen behandling kan du få hjælp mod rynker, ar, store porer og endda hårtab. SkinPen behandling i København og andre storbyer er muligt, men behandlingen er naturligvis til dig, der ønsker en mere dybdegående behandling.

Har du behov for en lettere ansigtsbehandling, er budgettet knap eller nyder du at gøre ting selv, kan du også lave ansigtsbehandlinger derhjemme:

Ansigtsbehandling med scrub og maske

Med få produkter kan du faktisk lave din helt egen ansigtsbehandling. Alt hvad du skal bruge er blot en ansigtsscrub, en fugtgivende maske og en plejende ansigtscreme – og vupti så har du altså dit helt eget ansigtsbehandlingssæt. Bruger du disse tre slags produkter, vil du efterlade huden med en vis friskhed – og de døde hudceller vil være skrubbet væk.

Plej ansigtet med massage

Du kan med fordel også give dig selv en lækker ansigtsmassage, fx ved at køre pegefingrene udad langs med kindbenene. Er du i tvivl om metoderne, kan du findes massevis af guides online.