Genopret kontureringen i dit ansigt

Der er intet flovt over det, det er en helt naturlig proces og tankegang. Vil du gerne have mere volumen i kinderne eller i læberne? Måske mere markeret kindben og kæbelinje? Vil du af med rynker og rander omkring øjnene?

Med dermal fillers har du muligheden for at genoprette kontureringen og tilsætte mere volumen til dit ansigt, så du er tilfreds når du kigger dig selv i spejlet.

Hvad er dermal fillers?

Dermal fillers, hyaluronsyre dermal filler eller fillers – det kan i daglig tale blive kaldt mange ting. De har alle det til fælles at kunne skabe mere kontur og volumen i ansigtet, så du kan blive helt tilfreds med dit udseende.

Dermal fillers er en klar gelé, som med en lille nål bliver injiceret i huden. I forbindelse med behandlingen vil smerterne være minimale, da det foregår under lokalbedøvelse.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et proteinstof, som findes naturligt i vores krop. Det findes for eksempel i vores led, øjne og bindevæv, hvor det her er med til at binde væske og fugt.

Hyaluronsyre findes i mange forskellige produkter herunder serummer og cremer, som hjælper på overfladestrukturen i din hud, hvor behandling med dermal fillers bliver tilsat under huden og giver et hurtigere resultat.

Behandling med hyaluronsyre dermal fillers

Når du får foretaget en behandling med hyaluronsyre dermal fillers, kan du ikke forvente, at det holder for evigt. Holdbarheden på fillers kan variere i forhold til, hvilket område det bliver injiceret, og der anbefales, at man vedligeholder behandlingerne efterfølgende for at forlænge holdbarheden og hermed også resultatet.

Behandling med fillers i læberne kan variere med en holdbarhed fra 7-12 måneder, hvor behandlingen omkring øjne og kindben kan holde i op til 2 år. Det skal dog pointeres, at dette kan være forskelligt fra person til person. Ved at tage kontakt til en skønhedsklinik nær dig, kan du forhøre dig om dine muligheder.

Den rigtige klinik

Du skal som minimum altid forvente, at den valgte skønhedsklinik vil indkalde til en forundersøgelse, hvor der bliver lagt en plan for din behandling og forløbet herefter. Her vil der blive snakket om forventninger og ønsker, så du kan føle dig tryg og komfortabel med klinikken og behandlingen.

Kontakt en skønhedsklinik nær dig og book tid til en forundersøgelse.