Giv dine børn fantastiske legemuligheder med en sandkasse træ

Ved køb af en sandkasse træ giver du dit barn mulighed for lærerig og sjov leg. Børn lærer blandt andet ved at udforske verden omkring dem med sine sanser. En sandkasse giver børn fantastiske muligheder for lærerig og sjov leg. Alle forældre ved, at børn træder ind i deres helt egen fantasiverden, når de leger. I deres fantasiverden kan de udforske både negative følelser, som kan opstå, og positive følelser. De kan i en sandkasse eksempelvis lave et sandslot, hvori der bor en god prins og en god prinsesse. Uden for sandslottet kan de så forestille sig, at onde trolde angriber. Børn udvikler deres koncentrationsevne, når de leger inde i deres fantasifulde verdener. Når børn begynder at lege i en sandkasse, kan sandslottet måske være en simpel bunke sand. Efterhånden som barnet leger mere og mere i sandet, kan slottet dog få detaljer som porte, voldgrav med flere. Det er fordi, børn udvikler deres motorik, når de leger i en sandkasse træ.

Børn kan lege sammen i en sandkasse træ

I jeres sandkasse træ kan flere børn lege sammen. De kan være sammen om at skabe sjove fantasiverdener og om at fortælle fantasifulde og eventyrlige historier. Under legen i sandkassen kan børnene risikere at blive uvenner. Dette vil de dog lære at løse og komme igennem bedst muligt ved at snakke sammen og gå på kompromis. Børns kommunikations- og samarbejdsevner kan altså blive udviklet, når de leger med andre børn i en sandkasse. Deres sociale evner udvikles således også i forbindelse med legen i sandkassen. Udover at en sandkasse er et fantastisk sted til leg for børnene, så er en sandkasse træ super pæn i haven. Træ har et naturligt look, som både er smukt og passer fantastisk ind i haven. Det er mere diskret end mange andre materialer, og det er ikke alt for markant i haven. Derudover kan det matche et skur eller et hegn i træ, hvis i har sådanne i haven.

Låg til sandkasse træ

En sandkasse træ kræver en smule pleje, fordi den står i haven. Det er super smart at have et låg på din sandkasse, så kan du nemlig holde blade, fugle og katte ude, når sandkassen ikke er i brug. Når låget på en sandkasse lukkes, så bliver den til en bænk, et bord eller hvad, du nu synes, den skal bruges til. Den er desuden super pæn, når låget lukkes.