God indretning af badeværelset

På trods af at rigtig mange danskere går rigtig meget op i deres indretning – og faktisk også er ret gode til det – kan det selv for den mest erfarne indretningsarkitekt være en smule vanskeligt altid at få den gode indretning med helt ind på badeværelset. Med et rum hvor der helt bestemt først og fremmest skal være fokus på funktionaliteten, kan det godt være vanskeligt at få den stil, huset ellers gennemgående har, ind.

God stil på badeværelset?

Men det betyder naturligvis ikke, at det er umuligt at få den gode indretningsstil med helt ind på badeværelset. Der er flere mindre stilmæssige valg, man kan tage for at skabe et rum, som på lige vilkår med resten af huset også er godt indrettet. Det kan for eksempel være noget så simpelt som et smukt badeforhæng. Et badeforhæng er et af de helt store indretningsmæssige elementer på badeværelset, og det er naturligvis derfor vigtigt, at man vælger et, som passer til den stil, man gerne vil opnå.

Stil kan selvfølgelig variere, og forskellige familier har også forskellige behov og krav til deres badeværelser. Det er selvfølgelig rigtigt vigtigt at have i baghovedet, når man forsøger at skabe et smukt og stilfuldt badeværelse.

Stadig med fokus på funktionalitet

Inden man kaster sig ud i at skabe det smukke badeværelse, er det dog helt centralt, at man husker på, at badeværelset i sig selv først og fremmest skal fungere optimalt. Det nytter ikke noget, at man foretager stilmæssige valg, som vil tilsidesætte den funktionalitet, som et badeværelse altså først og fremmest har.

Men det betyder dog ikke, at det er umuligt at skabe et rum, som tager hensyn til både funktionalitet og stil. Det er trods alt gjort før, og der findes mange smukke badeværelser, som man kan finde inspiration i. Badeværelser som naturligt kombinerer både stilen og funktionaliteten.