Har du styr på kostumerne til de forskellige begivenheder?

Der er mange højtider og endnu flere kostumer og måder at klæde sig ud på. Heldigvis bliver udklædning større og større og der kommer flere begivenheder, hvor kostumerne er anbefalede og påkrævede til diverse arrangementer og begivenheder

Halloween bliver større og større

Halloween er klart den største forsamling af påkrævede kostumer – måske næst efter fastelavn. Og selvom man skulle tro, at det var børnenes fest, så er det mere og mere et tema, som træder indpas i de voksnes rækker. Og skal man nu til et udklædnings arrangement med halloweentema, så skal det jo også være muligt at finde halloween kostumer til voksne. Er man til den kreative side, så er der masser af muligheder for at lære noget nyt hvad angår falske skader, åbne sår og blødninger fra videoer på nettet til lejligheden. Det er også en god og billig måde at klæde sig ud på.

Halloween kostume voksen er ved at blive en større ting, end det har været førhen, og flere tyr sig til den omtalte amerikanske begivenhed år efter år. Der er ofte festligheder på spil og disse fungerer strålende i samspil med hinanden.

Tema- og udklædningsfester er en voksende tendens

Flere inviterer til temafester med henvisning til de gode voksenkostumer. Hvis man er heldig har man f.eks. en halloween udklædning til voksne liggende allerede, men man kan godt risikere at blive inviteret til et temafest, hvor udklædningskategorien allerede er lagt, og så må man jo til at være lidt ekstra kreativ med, hvad der så skal pyntes med i stedet. Der er frit spil for fantasien og for legen, og mange elsker, at de kan lægge noget ekstra energi dér, så f.eks. et halloween kostume voksen bliver det ekstra fedt og godt. På med parykken og eventyrfortællingen og afsted til årets bedst klædte- og gode arrangementer.