Hold neglene fine året rundt

Når det kommer til neglepleje, så er det noget, der kræver lidt ekstra arbejde for at holde dem fine året rundt. Nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad der skal til, for at neglene kan se flotte og velplejede ud. Her får du nogle tips til, hvordan du kan holde neglene fine året rundt.

Vælg en neglelak med pleje

Når du vælger en neglelak, så vælg en, der også indeholder pleje. Der findes faktisk neglelakker på markedet, der indeholder olie og plejemidler, der er med til at pleje og beskytte neglene. Disse neglelakker er især gode til negle, der er meget tørre og spaltede. Læs mere om neglepleje her.

Brug en basecoat

En basecoat er et produkt, der lægges på neglene, før man lægger sin neglelak. Basecoaten fungerer som en slags beskyttelse af neglene, og den kan også gøre, at neglelakken holder længere. Det er en god idé at bruge en basecoat, hvis du har en tendens til at få neglene til at blive misfarvede.

Brug en topcoat

En topcoat er et produkt, der lægges på neglene, når man har lagt sin neglelak. Topcoaten fungerer som en slags beskyttelse af neglelakken, og den kan også gøre, at neglelakken holder længere. Det er en god idé at bruge en topcoat, hvis du har en tendens til at få neglene til at blive misfarvede.

Undgå at bruge acetone

Acetone er et stof, der kan få neglene til at blive meget tørre. Derfor er det en god idé at undgå at bruge acetone, når du fjerner neglelak. I stedet kan du bruge en opløsning, der er mildere for neglene.

Der findes forskellige typer af neglelakker, og hvis du er en af dem, der er følsom overfor dufte, så kan du med fordel vælge en duftfri neglelak. Der findes nemlig de neglelakker, der kan være meget svære at holde ud, når man har dem på, fordi de lugter meget.