Hvad er blue light briller?

Hvad er blue light briller? I dag lever vi stort set alle med en skræm foran os. Det er lige meget hvad vi begiver os til, så har man næsten behov for der er en skærm. Det er blevet en utrolig dårlig vane i blandt rigtig mange. Mange ser fjernsyn mens de spiser, sidder med mobilen mens de kører bil, og rigtig mange andre ting. Dette er noget som utrolig få kender bivirkningerne af. Der er nok mange som tit oplever en hovedpine eller er udkørte, og der kan dette lys som man får fra skærme have en utrolig stor indflydelse. Synet er nemlig utrolig vigtigt, og er menneskets vigtigste sans. Derfor er det alt afgørende om man har et velfungerende syn, fordi det har en utrolig stor påvirkning på ens hverdag. Det er ikke kun på arbejdet, men også privat. hvor det gælder om at få det maksimale ud af sin dag. Synet har faktisk en indflydelse på utrolig mange forskellige ting i kroppen. Vidste du for eksempel at omkring 250.000 danskere kan lide af øjengener, og dette kommer fra langvarigt eller et intensivt skærmforbrug. Så som du kan høre så er vores syn stort set belastet mere end det nogensinde har været før, og dette er et stort problem nu når synet har indflydelse på ens balance, udholdenhed, indlæring, kropsholdning og ikke mindst ens koncentration. Men hvad er blue light briller, og hvordan virker de?

Hvad er blue light briller? eller bare blue light?

Ja, det skal jeg fortælle dig. De er nemlig en særlig form for briller, som har det formål at beskytte dine øjne mod den type lys som de moderne skærme udsender. Dette gælder alt fra IPhone, IPads til TV. Derfor er det som du høre at denne form for lys er stort set over alt i vores hverdag. Derfor er der en øget efterspørgsel efter disse briller, da de kan optimere din hverdag markant.

Nu burde du være blevet klogere på hvad er blue light briller

Nu tænker du sikkert, men hvad er blue light overhovedet? blue light er det blå lys, som vores hjerne ikke kan registrere. Du har sikkert hørt om den form for lys, som hedder ultraviolet eller UV lys. Den er også en del af den lysspektret, som vi mennesker netop ikke kan se, som disse skærme udsender. Nu håber jeg du er blevet klogere på hvad blue light briller er, og ikke mindst hvad de kan hjælpe dig med