Hvilken shampoo er min shampoo?

Jeg har længe ledt efter den perfekte shampoo, og det har aldrig helt lykkes mig at kunne sige: “Jamen, den her er simpelthen bare perfekt”. Jeg har en tendens til at prøve mig lidt rundt omkring, fordi så bliver jeg grebet af duften, eller hvad min veninde har fortalt. Så hører jeg måske, at d-vitaminer er gode, og så er det jo det, som jeg vil have. Jeg springer lidt frem og tilbage, og nogle gange er det gået helt galt. Derfor får du her en liste over shampooer, som jeg i hvert fald har erfaret ikke var spild af penge.

Kerastase

Nogle gange får jeg et flip og tænker, nu skal jeg altså bare forkæle mig selv. Når jeg har tænkt sådan, så har jeg købt kerastase shampoo. Det ligger i den dyre ende, men det virkelig mirakel dråber. Det er et mærke, som virkelig har gjort underværker for mit hår, men desværre modsat for min pung. Kerastase er af virkelig høj kvalitet, men det skal du så også betale for.

Tresemme

Du har med garanti set reklamerne, der fortæller, at det er det, som frisørerne bruger, nemlig Tresemme, og så falder man jo i med begge ben, fordi du altid ser smuk ud, når du forlader frisøren. Men jeg kan fortælle dig at produktet ikke er helt fup. Finder du den rigtige shampoo, som passer til det behov, som dit hår stiller, så synes jeg faktisk, at Tresemme er et meget fornuftigt mærke. Det sørger for at mit hår altid ser præsentabelt ud, det er ikke tørt eller kruset længere, og prisen er heller ikke så gal. Det er ikke et vidunder produkt, men det er egentlig en helt okay shampoo.

Elvital

Af og til når der er for mange hårprodukter i en serie, så bliver jeg snot forvirret, for hvad har jeg egentlig brug for. Hvornår ved jeg, om mit hår er normalt, tørt eller skadet? Og det er bare den lette del, for der er en million betegnelser mere. Elvital shampoo og jeg har været noget så uvenner, men det stoppede brat, da jeg fandt Elvital dream length. Der ramte jeg simpelthen plet med en shampoo til en rigtig god pris, som virkelig kunne gøre noget godt for mit hår.