Ideer til ny styling af dit hår

Mangler du inspiration til, hvordan du skal sætte dit hår på en ny måde? Det kan være svært at komme af med de gamle hårrutiner og den tryghed, man forbinder med dem. Men en ny frisure er netop også med til at fremme forandring i overgangsperioder eller tider, hvor man har brug for ny inspiration. Så læs med her, hvis du mangler lidt ideer til, hvad du kan gøre med dit hår.

Forskellige frisurer til forskellige hårtyper

Man ville ønske, at alle hårtyper kunne bære alle frisure, men det er desværre ikke helt sådan, det forholder sig. Så først og fremmest, skal du finde ud af, hvilken hårtype, du har at gøre med. Har du naturligt, glat hår eller hår med fald? Begge dele kan opnås med et glattejern ghd, som kan bruges til mange forskellige typer styling. Hvis dit hår er meget fint, skal du huske at være ekstra forsigtig og beskytte dit hår med varmebeskyttelse. Det kan være fedt at give sig selv lov til at lege med for eksempel et glattejern, hvorigennem man kan opdage nye metoder og udseender, som man ikke har prøver før.

Det er de små forandringer der tæller

En anden mulighed for stor forandring kan opnås ved hårfarvning. Du behøver ikke male dit hår rødt for at se en forandring. En tone mørkere eller lysere kan have en stor effekt, og bevidstheden om forandringen endnu større. Sidst, men ikke mindst, findes der utallige accessoires til håret. Her kan du virkelig eksperimentere uden nødvendigvis at klippe eller style dit hår derudover. Accessoires er den letteste måde at skabe forandring på. Dette gør sig gældende både for hår, men selvfølgelig også for tøj. Så kast dig ud i noget nyt og mærk, hvor stor en effekt det har på dit humør og din selvtillid.