Indret dit soveværelse til mere end bare et sted hvor du sover

Søvn er en af de aller vigtigste ting i menneskets tilværelse. Derfor har man også dedikeret et helt rum til søvn. For hvor fedt er det egentlig at sove i stuen? Ikke særlig fedt. Men man kan også bruge soveværelset til meget mere end bare søvn. Hvis du bor i en mindre lejlighed, kan det være en god ide at udnytte alt pladsen i lejligheden – herunder soveværelset. Se med her for at få inspiration til hvordan du kan udnytte dit soveværelses kvadratmeter bedst muligt.

Walk-in closet

I dag har mange, især unge mennesker, rigtig meget tøj. Derfor skal man selvfølgelig også have et sted til alt sit tøj. Det kan være svært at få plads til alt tøjet i en lille kommode. Og det er her soveværelset kommer ind. Selvom du måske ikke har det største soveværelse, kan man sagtens indrette det så der er plads til både seng og tøj.

Lav et lille hjørne, hvor du kan hænge dit tøj op. Hvis du ikke har så meget plads i soveværelset, kan det være en god ide at lave et stativ der hænger ned fra loftet. På den måde tager stativet ikke plads fra gulvpladsen. Gulvpladsen kan du i stedet bruge på et gulvspejl. Man kan simpelthen på spejle på hjul, som man kan flytte rundt på.

Skal fjernsynet ind i soveværelset?

Der er delte meninger om fjernsynet skal ind i soveværelset. Mange mener at det kan give problemer i forhold til søvn. Dog er der faktisk mange mennesker der sover godt til lyden af fjernsyn om natten. På den måde kan det faktisk være en god investering, ift. din søvn. Hvis du ligeledes har en mindre lejlighed, hvor der måske ikke er en stue, er det også en god ide at sætte fjernsynet op inde i soveværelset.