Køb en unik Glerup hjemmesko

Vi begynder at gå de kolde måneder i møde og der findes ikke noget værre end at fryse og især at fryse fødderne. Det kan et par Glerup hjemmesko hjælpe dig med. Med sådan et par hjemmesko er du altid sikret varme og tørre fødder, samtidig med at du får en sko i allerbedste komfort. Der findes et stort udvalg af hjemmeskoene, og de kan fås i flere forskellige farver og modeller. Du kan få dem i en lav model eller du kan få dem i en høj model. Det er helt op til den enkelte, hvad ens stil er. Hjemmeskoene kan bruges til både mænd og kvinder og de kan være med til at give dit hjemmeoutfit det sidste touch. Gå derfor på opdagelse i det store udvalg af Glerup hjemmesko og køb din helt nye hjemmesko i dag.

Glerup hjemmesko – En hjemmesko med tradition

Det hele startede tilbage i 1993, hvor Nanny Glerup for første gang filtrede et par støvler af ren, naturlig uld, som hun havde fået fra sine egne gotlandske pelsfår. Der var stor begejstring for Glerup hjemmeskoene og derfor begyndte Nanny en produktion af hjemmeskoene. Det hele startede med at der blev produceret 2 sko om dagen, hvor det i dag er helt anderledes og der bliver produceret i en større skala. Nanny og Ole Glerup arbejder hele tiden på at forbedre deres unikke produktion, og produktionsteknikker. De havde fra starten af et mål om at skabe verdens bedste stykke fodtøj med tanke på mennesket og naturen. Ønsker du derfor en lækker hjemmesko, der er komfortabel, så skal du have fat i en Glerup hjemmesko.

Glerup hjemmesko – Ulden giver en helt unik komfort

Alle Glerup hjemmesko er fremstillet af uld, som er blevet naturligt behandlet. Sokken på skoen er lavet af den blødeste ny-uld, som er sat sammen ved hjælp af damp og syet og limet sammen på en sål af kalveskind. Sålen er også meget slidstærk og kan derfor holder i flere sæsoner og på samme tid giver den en god stabilitet og komfort. Skynd dig derfor og gå ind køb dine Glerup hjemmesko i dag og få en helt unik hjemmesko.