KreativtGarn.dk har Noro silkegarn og flerfarvet garn

Køb lækkert garn til fair priser hos KreativGarn.dk. Denne forhandler af garn og alt dertil hører både hjemme online og i deres fine fysiske butik beliggende i Esbjerg. Du kan derfor få glæde af det store udvalg af lækkert kvalitetsgarn uanset, hvor du befinder dig i landet — og slippe for fragt, hvis du bor i nærområdet!

Få det luksuriøse Noro silkegarn hos KreativtGarn.dk

Silkegarn er til dig, der holder af luksus. Silkegarn bliver nemlig ofte brugt for dets styrke og den svalende effekt — for ikke at nævne dets elegance. Hos KreativGarn.dk ligger man derfor inde med et stort og varieret udvalg af silkegarn, der egner sig til en lang række af strikke- eller hækleprojekter. På grund af den store popularitet, anvendes silke i mange forskellige typer garn. En af de mest populære typer silkegarn må så sandelig siges at være kombinationen af silke og mohair. Denne velkendte type silkegarn er, på grund af silketråden, særdeles stærk og samtidigt utroligt tynd. 100% silkegarn er ligeledes en mulighed hos KreativGarn.dk, ligesom at andre typer af blandinger altid er at finde. Noro silkegarn er for eksempel et populært produkt, på grund af dets sjove struktur, der imiterer naturens uensartethed.

Slip kreativiteten løs med flot flerfarvet garn

Mangler du garn, der sætter gang i festen, bør du gå på opdagelse i udvalget af flerfarvet garn. Flerfarvet garn er nemlig til dig, der leder efter måder at inkorporere spændende nuancer i dit strikke- eller hækleprojekt på. Udvalget af flerfarvet garn skifter farve undervejs på grund af måden det er farvet på. Du behøver derfor aldrig at hæfte ender, idet flerfarvet garn naturligt og gradvist skifter farve af sig selv. Flerfarvet garn fås i versioner, som giver alt mellem stribede og nistrede effekter, der afhænger af, hvordan garnet er designet. I denne produktkategori er mærket Noro også værd at nævne, da deres specifikke teknik, tager sig ud på en særdeles unik måde. Flerfarvet garn fra Noro farves nemlig, inden det spindes, hvilket vil sige, at farven følger de enkelte fibre i det håndspundne garn. Udvalget af flerfarvet garn på www.kreativgarn.dk dækker dog meget mere end bare Noro garn. Rigmor, Alma Merino og Hedgehog Skinny Singles er for eksempel alle at finde, og de kan alle mikses og matches efter behov. Match for eksempel flerfarvet garn med ensfarvet garn, og opnå et yderst spændende stribet udtryk.

Læs mere om de mange lækre garntyper og anerkendte producenter, der forhandles hos KreativGarn.dk, på www.kreativgarn.dk.