Læs med her, hvis du vil slippe for at bekymre dig om dine bryn hver dag

Er du også en af dem, som er blevet fascineret af tanken om permanent makeup, så du ikke længere skal bruge så lang tid på dit udseende hver morgen? Hvis du er ny indenfor feltet, er permanente øjenbryn et godt sted at starte. Med permanente øjenbryn slipper du for at skulle tænke på at tegne dine øjenbryn op hver morgen – de vil altid stå skarpt og tonet.

Øjenbrynene er et af de vigtigste elementer at highlighte i vores ansigt, da de kan gøre så meget for vores ansigtsstruktur og udtryk. Få professionel hjælp til at få lavet de perfekte permanente øjenbryn og du vil altid se frisk og veloplagt ud.

Forskellige typer af bryn

Der kan benyttes forskellige teknikker til at skabe de perfekte bryn, alt efter hvad du selv er mest interesseret i. Herunder vil der blive listet nogle af dem;

  • Med microblading bryn snitter man helt finde små hårstrå i brynet med et microblade, så det ligner, at man har tykkere bryn og flere hårstrå.

  • Ved powder brows bliver huden bag hårene pigmenteret, hvilket giver en tydeligere form på brynene.

  • Ombré brows er samme teknik som powder brows, men hvor brynet gradvist bliver lysere, jo længere man kommer ind mod midten af ansigtet.

  • Hybridbryn er en kombination af microblading og powder brows. Denne metode er især til dig, som ikke har så megen hårvækst i brynene.

Start ud med en konsultation

Som altid når man tager en beslutning om at gøre noget permanent ved kroppen, er det en god idé at starte ud med en konsultation. Måske har du en god idé om, hvilke bryn du gerne vil have, men en professionel ved alligevel mere om, hvad der klæder dit ansigt og ser mest naturligt ud.