Lernberger Stafsing laver miljøvenlige og skånsomme hårprodukter

Er du på udkig efter nogle nye hårprodukter? Måske du ønsker at finde nogle, der er skånsomme overfor din sensitive hud? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om Lernberger Stafsing, som er et succesfuldt svensk hårplejebrand. De er især kendt for at skabe produkter, der er både effektive, bæredygtige og utroligt lækre. Blandt det store udvalg af Lernberger Stafsing produkter finder du således både produkter til pleje og styling, men fælles for dem alle er, at de er skånsomme over for både hår, hud og miljø. Lyder det således præcis som det, du er på udkig efter? Så gå allerede i dag på opdagelse i det store udvalg af hårprodukter fra Lernberger Stafsing.

Historien om Lernberger Stafsing

Bag det succesfulde svenske brand, Lernberger Stafsing, står 2 mænd – Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. De 2 mænd har begge mere end 20 års international erfaring blandt eliten af professionelle hårstylister og make-up artister. Dette er desuden også noget af det, der ligger til grund for, at Lernberger Stafsing blandt andet er utroligt kendte for deres makeover events samt deres passionerede engagement inden for styling, hår og mode.

Udover, at mændene bag har stor erfaring, så har brandet det i sig selv også. Den første hårplejeserie blev nemlig lanceret helt tilbage i 2011. Dette ud fra tanken om, at alle hele verden over havde ret til sunde og bæredygtige produkter, der kunne give et mere luksuriøst liv. Gennem årene har Lernberger Stafsing således skabt en række forskellige nærende hårplejeserier, der alle er helt unikt sammensat af formularer, der giver alt lige fra volumen til intens pleje.

Bestsellers fra Lernberger Stafsing

Nogle af de absolut bedst sælgende produkter fra Lernberger Stafsing er de effektive og utroligt lækre DryClean tørshampooer samt den populære Oil Booster. De fantastiske DryClean tørshampooer giver dig stor volumen med øjeblikkelig virkning. Derudover sørger den også for en masse tekstur i dit hår, som har langvarig effekt, og som gør håret nemmere at style. Ved at bruge disse tørshampooer slipper du desuden også af med overskydende olie fra hovedbunden, hvorfor du efterlades med et flot mat finish. Med det sagt, så fås de også i forskellige udgaver, så du har rig mulighed for at finde én, der matcher netop din hårtype.