Lette måder at pifte køkkenindretningen op

I mange boliger er køkkenet hjemmets hjerte. Det er mere end bare et sted, hvor der laves mad, fordi det er ofte samlingsstedet for hyggesnak, spisning, lektier og meget mere.

Bruger du meget tid i køkkenet, bør det også være et sted, du kan lide at være – og her hjælper køkkenindretning gevaldigt!

Tips og tricks til flot køkkenindretning

Leder du efter inspiration til at give dit køkken et friskt pust? Her er fem tips til at gøre køkkenet flottere og mere indbydende:

  • Placer dine tørvarer i opbevaringsglas. Udover at se flotte ud på en hylde, giver opbevaringsglas dig et hurtigt overblik over, hvor din pasta, ris og andre tørvarer er.
  • Giv dit køkken et mere livligt look med smukke planter. Der er utallige muligheder, når det gælder planter, så du kan blandt andet placere dem på gulvet, på køkkenbordet eller sågar på væggen.
  • Hæng kunst op. Mange tænker ikke over, at køkkenet er et skønt sted at hænge kunst op. Vælg gerne et klassisk eller sjovt kunsttryk, du kan se på, mens du laver mad.
  • Anskaf dig en tavle. Udover at være flotte er tavler også funktionelle. Tøv derfor ikke med at hænge en tavle op, så du har et sted at skrive beskeder og huskelister.
  • Tænk på detaljerne, når det gælder indretningen af køkkenet, fordi de sætter tonen for det overordnede udtryk. Vælg eksempelvis en stilfuld peberkværn. Her er peberfuglen et skønt valg med sit flotte og finurlige design.