Lynguide til udvælgelse af øreringe

Der findes ufattelig mange smukke øreringe på markedet. Så mange, at det nærmest kan være vanskeligt at beslutte sig for hvilket par, der skal skrives på den næste ønskeseddel. Læs med herunder og bliv inspireret til hvorledes, du kan vælge nogle øreringe, som vil klæde dig.

Vælg øreringe ud fra din ansigtsform
Vidste du at øreringe kan være medvirkende til at nedtone og/eller skabe opmærksomhed på bestemte træk i dit ansigt?

Firkantet ansigt: Hvis du har et firkantet ansigt, så kan det anbefales at gå efter nogle runde øreringe, som skaber en fin balance. Dette kan fx være de klassiske hoops øreringe, som findes i forskellige størrelser.

Rundt ansigt: Hvis du i stedet har ansigt, som er rundt i det, så anbefaler vi øreringe, som er lange. Dette skaber ligeledes en god kontrast.

Der er naturligvis meget sort/hvid at dele det således op. Men dette kan forhåbentlig give dig et pejlemærke omkring hvilken type af øreringe, som passer bedst til din ansigtsform.

Hvilken farve skal du vælge?

Når du har fundet ud af hvilket design, som du ønsker dine næste øreringe, skal have. Så kan det også være en god idé at vælge hvilken farve, som de skal købes i. Dette kommer naturligvis helt an på din egen personlige stil og personlighed. Hvis du gerne vil have nogle forskellige farver at vælge imellem, så kan det være en god idé at kigge nærmere på perle øreringe, som kommer i et væld af forskellige skønne farver. Her kan du blandt andet også finde nogle med et langt vedhæng, som vil passe godt til den runde ansigtsform.

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge guld eller sølvsmykker? Et generelt tip lyder på, at hvis du har en kold undertone i huden, så bør du vælge sølvsmykker. Har du derimod en varm undertone, så vil guldsmykker klæde dig bedst.