Menstruationstrusser og safety razors fra Natural Living

Bæredygtige og miljøvenlige produkter er et godt sted at starte, når du vil gøre noget godt for kloden – og for dig selv. Natural Living har alt, du skal bruge for at gøre dit liv mere fyldestgørende. Du kan blandt andet finde de smarte menstruationstrusser, madopbevaring, shampoo bar og safety razor.

 

Natural Living har miljøvenlige menstruationstrusser

Kvinder skal have mulighed for at anvende bæredygtige og miljøvenlige sanitetsprodukter. Natural Living har løsningen med deres menstruationstrusser. De er den perfekte erstatning for engangsbind og tamponer. Menstruationstrusser er behagelige at have på, åndbare og fås i flotte design. De ligner normale trusser, men forskellen er, at menstruationstrusser har et ekstra absorberende indlæg. Det er med til at sikre mod både lækage og lugt. Dem der bløder meget kan bruge menstruationstrusserne som et supplement til menstruationskoppen. Da der er stor forskel på kvinder, er det ikke nemt at sige, hvor ofte trusserne skal skiftes. Der rådes til at skifte dem efter 8 timer. Du kan købe 4 forskellige versioner. Der er light flow, som absorberer 7 ml, medium flow, der absorberer 15 ml, heavy flow, der absorberer 20 ml og super heavy flow, der absorberer 60 ml. Ønsker du at bruge menstruationstrusser, så tag ind forbi naturalliving.dk, hvor du kan finde de helt rigtige produkter til dig.

Barber med en bæredygtig safety razor

Er du træt af at bruge dyre plastikskrabere, så er det værd at overveje en safety razor fra Natural Living. En safety razor er lavet helt uden brug af plastik og fås i et utrolig lækkert design. Du vil dermed minimere dit forbrug af plastikaffald. Det eneste du skal udskifte ved en safety razor, er barberbladet, der let kan sorteres som metal. Derudover vil din barbering med safety razor være meget tættere og med færre indgroede hår. Den vil holde resten af livet, og husker du at tørre den helt af, inden den pakkes væk, vil selve bladet holde sig skarpere i længere tid. Du kan finde de smarte safety razors i forskellige farver og modeller. Det er oplagt at eksfoliere huden, inden du bruger en safety razor, der desuden passer til både mænd og kvinder. En safety razor er altså en utrolig god investering for dig, der bruger skrabere. Tag ind forbi naturalliving.dk, og find den helt rigtige safety razor i deres udvalg.

Du kan gøre meget mere for miljøet, end du måske lige går og tror. Natural Living har gjort det endnu lettere for dig med deres bæredygtige og miljøvenlige produkter.