Motivas JOY program hjælper dig igennem brystforstørrelsen

Går du rundt med tanker om brystforstørrelse, er det vigtigt, at du undersøger de forskellige muligheder, for at finde den process og teknologi, der passer dig bedst. Motiva JOY programmet er et unikt og omfattende program, der hjælper kvinder igennem deres brystforstørrelsesproces. Programmet giver dig mulighed for at få et overblik over alle de ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med din brystforstørrelse.

Hvad tilbyder Motiva i deres JOY program?

Motivas JOY program sikrer dig den nyeste innovation og teknologi i din brystforstørrelse og støtte gennem hele processen. Dermed er du sikker på at få et resultat, der er i top kvalitet. JOY programmet inkluderer Motivas revolutionerende Ergonomix2 implantatteknologi, der giver brysterne en mere naturlig fornemmelse og dermed et bedre resultat og komfort for dig. Derudover er der i JOY programmet også et Women’s Choice Program, der sørger for økonomisk støtte, hvis du beslutter dig for at få implantaterne fjernet igen. Endelig er der også mulighed for sundhedscoach, inspirationstavle, klinikfinder og flere ting, der kan gøre processen nemmere for dig.

Hvordan er Ergonomix2 særligt fra andre implantater?

Ergonomix2 er et unikt implantat, der er designet til at give et mere naturligt resultat efter brystforstørrelsen. Den adskiller sig fra andre implantater ved at omfatte en række innovative teknologier, såsom en mere biokompatibel overflade, forbedrede mekaniske egenskaber i gelen, der giver en bedre ergonomi, og som imiterer naturligt væv meget bedre end andre silikoner. Derudover er implantaterne RFID-aktiverede, så alle oplysningerne omkring dine implantater kan findes ved at scanne implantaterne – på den måde mister du aldrig informationerne, og det kan hjælpe, hvis du oplever problemer med implantaterne i fremtiden.

Garanti og støtte – også efter operationen

Det er vigtigt at have en god garanti og støtte, når man har fået foretaget en operation. Derfor har Motiva også i deres JOY program sørget for, at du kan få den støtte, du har brug for, efter din brystforstørrende operation. Deres garanti dækker blandet over, hvis dine implantater revner, og du kan derfor få dem udskiftet som en del af servicen – uden at skulle betale mere for det. Dette gælder eksempelvis også, hvis der skulle opstå kapseldannelse i forbindelse med dine implantater. Dine bryster er derfor i sikre hænder, og du kan derfor fokusere på andre ting, som eksempelvis at klargøre din hud til sommerens sol og varme.

Med Motivas JOY program kan du få en personlig vejledning igennem hele processen med brystforstørrelse og opnå det bedste resultat. Programmet guider dig igennem alle trin af behandlingen, så du føler dig tryg og komfortabel.