Mulberry fra www.viclara.dk giver elegance

Går du ind for kvalitet, så er tasker, punge og tørklæder fra Mulberry noget for dig. Mulberry tasker opgraderer din stil, og passer du godt på din nye taske, vil den holde hele livet. Viclara Smykker & Ure er Danmarks autoriserede Mulberry forhandler. Du får gratis gaveindpakning, hvis du ønsker det, og mulighed for fri fragt. Vil du se mere end 20 varer, så kig i kataloget, eller besøg deres fysiske butik i Holstebro.

Find Mulberry tasker hos Viclara Smykker & Ure

Mulberry tasker og punge er lavet i udsøgt kvalitet i et klassisk og tidløst design, så stilen kan holde, uanset hvad tøjmoden dikterer. Mulberry er skabt af den engelske designer, Roger Saul, som har hentet inspiration fra naturen i sin barndom. Mulberry betyder morbær og morbærtræerne leverer lækre bær. Som bærrene er også kreationerne fra Mulberry lækre. Investerer du i Mulberry tasker og punge, vil de holde længe.

Mulberry tasker kan for eksempel være fremstillet af solidt kærnelæder eller det blødeste, ægte nappalæder, og pungene er af læder i et enkelt design. Du får typisk taskerne i farverne brun og sort, og en enkelt grøn har fundet vej ind på hjemmesiden. De fleste håndtag og skulderstropper er klassiske og glatte, nogle er flettede for at give et unikt indtryk, og der sniger sig også lange gyldne kæder som stropper ind. Kør en tur til deres butik i Holstebro og bliv inspireret, eller besøg www.viclara.dk.

Mulberry tørklæder oser af stilfuld elegance

Bærer du Mulberry tørklæder, ser du stilfuld og elegant ud, og nogle dem er af 100 % blødt lammeuld i et ternet design og afdæmpede farver. Andre er i den fineste silke. Du kan også finde bomuldstørklæder fra Mulberry, og de passer både til dit klassiske hverdagstøj og dine pæne kjoler. Alle tørklæderne er lavet omhyggeligt, ligesom tasker og punge, og du får tørklæder i en god kvalitet, der matcher dit tøj og gør dig moderigtig på en klassisk måde.

Hæv standarden i din garderobe med Mulberry tørklæder og før dig frem på gader, caféer og i mødelokaler i en elegant, underspillet tone med Mulberry kvalitetstasker og punge. Kendere vil vide, hvad du bærer og tænke anerkendende om din stil. Bestiller du for et vist beløb, får du fri fragt, og krydser du det af, får du gratis indpakning i flot gavepapir med satinbånd. Køb tasker, punge og tørklæder på www.viclara.dk eller i deres fysiske butik i Holstebro, hvor de kan vise dig et sortiment på mere end 120 flotte styles.