Musthaves i ethvert klædeskab

Kigger du i dit klædeskab hver eneste dag og tænker – gad vide om jeg har alt det jeg skal bruge? Mon du burde skaffe dig en kjole mere? Gad vide om de jeans også kan gå til fint brug? Er to par sorte støvler nok? (Svaret er sikkert nej, man kan altid bruge flere sko) Lige meget hvad du så står og tænker foran skabet, får du i hvert fald her tre stykker tøj, der er absolut musthaves i klædeskabet!

Leggings og strømpebukser

Generelt handler det jo om at have et bredt sortiment af tøj i sit klædeskab, men noget så basalt som strømpebukser eller leggins står højt på listen. Der er næsten ikke det outfit, i hvert fald hvor benene ellers er bare, hvor strømpebukser eller leggins er gode. Især om efteråret og vinteren er de behjælpelige til at gøre alt tøj mere kuldeafvisende. Med et par blanche leggings sort under, kan den lidt tynde, korte kjole også bruges i koldere temperaturer!

T-shirts

Det næste på listen over musthaves til klædeskabet er t-shirts. Måske virker det overflødigt at slå et slag for, at netop den tøjgenstand absolut skal være i skabet, men med de mange muligheder en t-shirt giver, er det næsten selvsigende. En t-shirt er god i mange situationer, og kan alt efter behov gøres mere eller mindre fancy med accessoires. Desuden kommer man tit ud for at skulle iføre sig noget tøj, man ikke er så påpasselig med – når der skal males, farves hår eller lignende – og der er en gammel t-shirt guld værd!

Diverse underdele

Når først toppene er på plads, så er det vigtigt at have mange forskellige typer underdele. Der skal være noget til enhver lejlighed, og jo flere neutrale og basic stykker tøj, jo bedre. Dermed kan de altid parres med tilbehør! Der er både tale om nederdele, jeans, slacks og så videre!