Nølla – dansk design og moderigtigt tøj

Er du på udkig efter noget nyt til garderoben? Leder du efter noget moderne, dansk designet tøj, så du kan være med på moden? Så bør du tage et kig på udvalget fra Noella.

Noella er et dansk modebrand startet i det nordjyske. I 2016 begyndte man at producere superfine og smarte styles, som enhver ung kvinde kan gå med. Hvert år bliver der lavet 6 kollektioner med ready-to-wear tøj, så du kan være helt sikker på, at tøjet fra Noella er med på den nyeste trend. Udover at lave tøj så laver Noella også rigtig fine tasker, som kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit. Det er et ualmindeligt populært og hurtigtvoksende brand, som i dag bliver solgt i både Norge, Sverige, Holland og på Færøerne. Hvis du mangler en fin kjole eller den perfekte trøje til klædeskabet, så kan du med stor fordel gå på opdagelse blandt det fine udvalg.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her det store udvalg af styles fra Noella.

Få en afslappet med fin stil til hverdagen

Noella designer tøj med inspiration i det minimalistiske, skandinaviske look. Derfor er tøjets stil også meget afslappet men stadig nemt at pifte op, hvis det skal bruges til formelle arrangementer. Du finder bl.a. fine blomsterprints og flotte farver, som kan skabe et rigtig fint udtryk til din stil. Noella lader sig dog ikke begrænse af den skandinaviske, simple stil. De udforsker ligeledes i mange andre stilarter, og derfor er det et brand for dig, uanset om du er casual, feminin eller rå. Det spændende udvalg byder på mange styles, og derfor er der også garanti for, at du finder noget som passer dine krav og behov. Uanset om du er på udkig efter en ny taske, et par afslappende bukser eller en fin bluse, så har Noella lige det, du står og mangler. Du finder også fine sæt, som også sagtens kan sammensættes med andre styles. Dette vil også sige, at det tøj, du allerede har i din garderobe, sagtens vil kunne matche det nye tøj fra Noella, da det kan sammensættes på mange forskellige måder. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din nye stil.