Regntøj til børn i god kvalitet

Der er ikke noget værre end når børnene skal ud at lege i regnen og de er gennemblødte få minutter efter. Hvis dit barn har det helt rigtige regntøj kan det hoppe i vandpytter og lege i mudder uden at bliver våd indenunder. Regntøj til børn i god kvalitet og med høj tæthed kan pakke børnene godt ind. Hos ny-form får du altid regntøj til børn i høj kvalitet fra flere forskellige mærker. Hos ny-form går de ikke på kompromis med kvaliteten. Men det betyder ikke at det skal være dyrt at købe regntøj til dit barn! Du kan altid få billigt regntøj til børn hos ny-form. De har sørget for mange gode tilbud, så både drenge og piger kan blive klædt på til en skøn regnvejrsdag.

 

3 råd når du skal købe regntøj til børn

Ny-form kommer med nogle råd og tips hvad angår køb af regntøj til børn. For det første skal regntøjet være vandtæt og det måles i søjletryk. For at tøjet kan holde sne og regn ude er tommelfingerreglen at vandsøjletrykket skal være på 2000mm. Så ny-form anbefaler at man tjekker tøjets søjletryk når man er på udkig efter regntøj. For det andet skal regntøjet skal have vandtætte sømme. Vandtætte sømme har plast til at sidde på indersiden. For det tredje er det godt at købe regntøj som er gjort åndbart gennem ventilationshuller. Dermed har huden mulighed for at ånde uden at regnvandet kan trænge ind.

 

Det bedste udvalg til den laveste pris!

Hos ny-form har de samlet et stort udvalg af regntøj til børn. De har både det funktionelle der tillader børnene at boltre sig frit i regn og mudder. Derudover har de også farverigt regntøj, så dit barn kan føle sig speciel. Regntøjet med farver er især også smart til daginstitutioner el.lign. så dit barns tøj ikke forveksles med andres. Det gør det nemmere at kende! Det danske klima er lig med meget nedbør. Så uanset hvilken sæson vi har er regntøj til børn meget vigtig. Børn skal ikke være besværet af irriterende regntøj som sidder ubehageligt eller hæmmer deres bevægelser. Hos ny-form har de samlet et stort udvalg af billigt og komfortabelt regntøj til børn.