Sådan finder du det rigtige badetøj i store størrelser

Det er blevet populært at rejse på alle tider af året, og det betyder at du altid skal have badetøjet klart, til at komme i kufferten. Er det ved at være længe siden du sidst har været ude at bade, er det måske på tide med noget nyt badetøj. I dag findes der mange muligheder, også når det gælder badetøj i store størrelser.

Badedragten er til dig der elsker at svømme, og bruger mere tid i vandet, end du gør på stranden. Her kommer du til at svømme som en fisk i vandet. Der er ingen modstand i badedragten, heller ikke selvom du bruger en badedragt i en stor størrelse.

Vil du gerne have lårene dækket, kan du med fordel købe en badedragt med ben. Denne er mere sportspræget, uden det går ud over komforten. Heller ikke i de store størrelser.

Bikinien er til dig der elsker at få sol på maven og resten af kroppen. Er du plus size, stiller det lidt større krav til bikinien, for at få det rigtige hold. Bikinier i store størrelser har oftest bøjle, som man også ser det i en bh. Den hjælper med at holde barmen oppe, og holder den på plads. Husk at du her skal gå efter samme størrelse som du normalt bruger i bh.

Vil du gerne dække kroppen mere til, skal du gå efter en badekjole. I dag kan man få badekjoler i store størrelser, der går helt op til størrelse 62. Det er efterhånden blevet en bestseller inden for plus size, da vi her har at gøre med en badedragt, med et ekstra skørt på. Selv når man kommer op i de helt store størrelser, er pasformen perfekt, og badekjolen er designet således, at den tørre hurtigt, når du kommer op fra vandet.

Lige meget hvilken type badetøj du er til, kan du oftest vælge mellem alt fra helt klassiske farver, noget med spræl i, og helt over i badetøj med print. I dag er udvalget også stort indenfor badetøj i store størrelser.