Sådan får du forårsgarderoben gjort klar

Vinter går snart på hæld og der går ikke længe før solens stråler titter frem igen. Derfor kræver det også, at du får pakket vintergarderoben væk og gør klar til det danske forår. Nogle gange kræver det en shopping tur at få gjort forårsgarderoben klar, og der er nogle bestemte ting, som er gode at vide til netop det. Hvis du ønsker inspiration til, hvordan du får forårsgarderoben klar, så læs med her og bliv klogere.

Find dine yndlingsbutikker

Når du skal have nyt tøj, så kan du kigge i dine yndlingsbutikker. Hvis ikke du har tiden eller overskuddet, så kan du også shoppe nyt online. Der er mange online butikker, som sælger fint nyt tøj, som f.eks. Sass gør. Sass er blot et ud af mange steder, hvor du kan få din garderobe fornyet.

Gå efter farverne

I takt med at foråret er på vej, så springer blomster og træerne også ud. Derfor vil det være en oplagt mulighed at prioritere at få nogle farver ind i din nye garderobe. Det kan virke lidt grænseoverskridende at gå med mange farver, hvis ikke du er vant til det. Derfor er det en god ide at starte i det mindre og f.eks. gå med en farverig trøje eller jakke.

Klassikerne

Et godt råd til en god og sikker garderobe er at have nogle helt basic stykker tøj i skabet, som man altid kan hive frem til et godt outfit. Her er en liste over nogle items som man er nødt til at eje i sin garderobe:

  • Blazer: Den er nem at smide ud over de fleste outfits

  • Sort og hvid t-shirts: Kan bruges til alle slags outfits

  • Hættetrøje: Er god til at smide ud over en t-shirt og er god, hvis man får det for varmt i løbet af dagen