Sådan finder du de bedste genbrugsbutikker i Odense

Hvad enten du lige er flyttet til Odense, eller måske planlægger en lille miniferie i byen, så kan du med fordel gå på opdagelse i byens mange genbrugsbutikker og vintagebutikker. For selvom Odense måske ikke er en kæmpe stor by, så er der rigtig mange skatte der gemmer sig i gader og stræder. Men hvordan danner du dig det bedste overblik så du er helt sikker på, at du gør dig de absolut bedste fund? En god start er at læse med her – jeg har nemlig samlet en lille og hurtig guide til dig.

Genbrug er der rigeligt af

Hvis der er noget vi har meget af, uanset hvilken by det drejer sig om, så er det genbrugsbutikker. Og selvom genbrugsbutikker har eksisteret i Danmark i rigtig mange år – så har det aldrig været mere populært at købe brugt tøj. For nogle handler det om, at det er den bedste måde at udtrykke sin unikke stil på og for andre er det et mere klimabevidst valg. Uanset hvad, så er Odense ingen undtagelse. Faktisk har Odense-netavis.dk skrevet mange artikler om de mange genbrugsbutikker, der har fået et godt comeback efter de mange nedlukninger.

Planlæg en god rute

Når du skal handle i genbrugsbutikker er der et par gode råd du med fordel kan følge. For hvis du eksempelvis har dedikeret en hel shoppedag til gå i genbrug, så er det vigtigt at vide hvor du egentlig skal gå hen.

Her er et par gode råd til din shoppingtur:

  • Start med at finde alle genbrugsbutikker – brug evt google til at danne dig et overblik.

  • Skal du kun købe tøj? Så vælg de butikker fra der primært sælger møbler

  • Genbrug eller vintage? Hvis du er på udkig efter gode vintage fund, så kombiner genbrugsbutikker med vintage butikker.

  • Husk at holde en kaffepause eller to undervejs.