Sådan kan du hinte din perfekte forlovelsesring til din partner

Er emnet vedrørende fremtid med ægteskab og måske været på banen, nok gange til at det måske snart er ved at være tid til det store frieri? Så går du måske også og drømmer om den perfekte forlovelsesring, der skal bestå i dette frieri og senere på din finger. Her er derfor nogle idéer til, hvordan du kan have lidt indirekte indflydelse på valget af denne ring.

Find den rette, tilgængelige ring

Først og fremmest skal du finde din drømmering. Her kan du måske gøre dig nogle overvejelser om tilgængelighed, således at din ring ikke er umulig at få fingrene i. Det kan du gøre ved at se i forskellige butikker eller netbutikker, så du kan se udvalget og find den perfekte forlovelsesring. Det kan godt være, at du har spottet drømmeringen i et gammelt magasin uden ophav, men sandsynligheden for at din partner kan rekvirere den. Derfor kan det være en fordel for dig at finde en der er lettere for din partner at få fat på.

Diskrete billeder og kommentarer

Det kan måske virke for direkte at udpege din udsete ring og sige, at det er ringen du ønsker dig. Måske er det en jargon der kan give mening i jeres forhold – så kan det være vejen frem. For andre kan det måske give mere mening af være mere diskret. Det du for eksempel kan gøre, er at printe et billede ud af ringen, hvor hjemmeside og model er synligt – en potentiel vigtig detalje. Dette billede efterlader du et sted, hvor din partner kan finde på at kigge, men som stadig ikke er for åbenlyst. Det kan være blandt dine private ting eller lignende. Formålet er blot at din partner vil finde det uden at indse, at du har placeret det af den årsag. Hintet opfanges forhåbentligt, så du får ringen.