Sådan sikrer du dig en god stil

Det er svært at følge med i modeverdenen – især hvis man ikke har den store forstand på trends eller måske slet ikke interesserer sig for det. Heldigvis kan man godt få en god stil uden at have den store viden eller den store interesse for mode – og det er en god ting at have en god stil. Den siges nemlig at hænge sammen med selvopfattelsen, og så kan en dårlig stil også give et dårligt førstehåndsindtryk. Heldigvis behøver man dog ikke at bruge den store tid på at følge med i de nyeste trends og tendenser for at sikre sig en god stil. Man skal bare følge følgende råd til en god stil:

Hold dig til klassikerne

Spraglede farver og mønstre går af mode, men det gør de helt klassiske farver og snit aldrig. Hvis du gerne vil have en god stil, kan du altså komme langt med en garderobe fuld af klassikere i sort, hvid, grå og marineblå. Med klassikere og basisgenstande i garderoben slipper du for at købe nyt hver sæson, medmindre du selvfølgelig mangler noget. Klassikerne er f.eks. denimjeans, chinos, simple t-shirts og skjorter og sneakers – og det gælder faktisk både mænd og kvinder.

Vælg kvalitet frem for kvantitet

Når man følger moden, har man en tendens til at have et skab fyldt af tøj, som enten ikke passer, er gået af mode eller noget helt tredje – primært fordi man hele tiden skal købe nyt. Hvis du går efter klassikerne og kvalitetsprodukter, skal du dog ikke tilføje til garderoben hele tiden. Det kan derfor være det værd at give lidt ekstra for de tøjgenstande, som du ved, at du kommer til at bruge meget, heriblandt bukser og sko. Jo bedre du behandler det, jo længere kan det også holde.

Husk smykkerne

Uanset om du er mand eller kvinde, så kan de rigtige smykker virkelig pifte ethvert outfit op – især hvis der er tale om et meget basic outfit med jeans og en t-shirt eller chinos og en skjorte. For kvinder kan det f.eks. være simple sølv- eller guldhalskæder, armbånd og ørenringe og for mænd er der i stedet tale om armbånd i læder og armbåndsure. De behøver absolut ikke være prangende, blot de er der, kan de pifte et outfit op. Hilbert KBH har mange skønne smykker til både mænd og kvinder. Gå til hilbertkbh.dk´s webshop.

Husk hygiejnen og den personlige pleje

En pæn frisure, velplejede hænder og generelt en god hygiejne kan gøre underværker for enhver fremtoning. Det er derfor altid en god idé at tage sig godt af sig selv. Det betyder, at du bør gå regelmæssigt til frisør, gå i bad regelmæssigt og bruge deodorant og gerne parfume samt pleje dine hænder og negle.