Skal der være fest, så lad der være fest

Mådehold er en dyd der ikke hører hjemme til en fest. Hvorfor overhovedet holde en fest, hvis man på forhånd bekymre sig om omkostningerne, oprydningen, vejret og alt muligt andet. Hvis man skal holde en fest, så skal det være en festlig fest. Balloner, servietter, vin, god mad og frem for alt, højt humør.

En god fest har pynt og spandevis af god vin og lækker mad

En fest i den gode og lidt pebrede ende har det hele. Lige fra selve maden til bordpynten. Den gode vært eller værtinde har tænkt på det hele. De har hyret den bedste kok og en skare af hjælpere til at få alting til at køre som smurt. Værten har indkøbt gode vine og lækre øl og har pyntet det hele op så enhver kan se at her er fest. Klik her og få inspiration til pynt til din fest. Værten eller værtinden står klar i deres stiveste pus og tager imod alle med et bredt smil og et stort kram.

En fest behøver ikke koste en bondegård

Det var en slags fest. En fest kan også afholdes uden at bruge hele opsparingen. En fest kan være et sammenskudsgilde. En medbringer et par flasker gode vine. En anden har en god forbindelse til en slagter. En tredje er en virtuos i køkkenet. En fjerde elsker at klippe hjerter og står for pynten. En femte har det store hus som festen kan holdes i. Alle kommer i deres stiveste pus, med det bredeste smil og et stort kram til alle øvrige gæster.

Fester du ikke kan komme uden om

Dåb, konfirmation og ægteskab er fester du ikke kan komme uden om. Uanset om du er rig eller fattig er det fester som du bliver nødt til at holde. Heldigvis ved du på forhånd at de kommer. Du kan nå at spare penge op inden du skal holde festen.

Fester du gerne selv vil deltage i

Dåb, konfirmation og ægteskab er fester du gerne selv vil opleve fuldt ud. Det kan du ikke, hvis du både skal være vært og arrangør. Her må du kigge dybt i pengepungen og bruge hvad end det koster for at slippe for arbejdet, så du selv kan holde fri og være gæst til din egen fest. Det er begivenheder du ved kommer, så måske du allerede i dag skal begynde at spare op til dem.