Træk de naturligt pragtfulde træsorter med indenfor

Der er ingen skam i at prisværdige sin nordiske kultur og stil. Selvom den sagtens kan kombineres med en moderne og europæisk/amerikansk stil, skal vi nemlig huske ikke at glemme den smukke, nordiske måde at udføre håndværk på. Bl.a. træ er særligt karakteristisk at benytte i Norden.

En unik træhylde til væggen

Mangler du opbevaringsplads i dit hjem, men har du samtidig ikke gulvplads eller skabsplads, er der en anden mulighed. Find den perfekte træhylde til din bolig. Træhylder har den fordel og karakteristika, at de aldrig er ens. Det gælder faktisk ikke kun for en træhylde, men for alt produceret i træ. Årene vil nemlig altid løbe forskelligt. Netop det er, hvad der er så smukt ved naturen og Norden. Vær ikke ræd for at bringe dette med ind i dit hjem for at sætte et personligt præg. Selvom en træhylde vil stikke ud i rummet og fylde på den måde, fylder den ikke nær på samme måde som et skab for eksempel. Et skab er en kasse, der optager pladsen, uanset om det indeholder noget. En træhylde vil kun optage den plads, hvor der står noget og rager op i luften. Til mindre opbevaring eller pynt er en træhylde derfor optimal.

Lav bevidste stilvalg i forhold til træsorterne

I denne moderne tidsalder er den typiske indretning meget sort og hvid, kantet og kold. Af den grund kan du med god samvittighed bringe træets varme og opblødning med ind i hjemmet. Det kan stadig forblive stilet, hvis du gennemfører med den samme træsort i forskellige dele af interiøret. En anden måde, hvorpå du kan vedligeholde en vis stilet standard er ved at benytte ener af forskellige træsorter i stedet. Så vil det nemlig være observerbart, at det er med vilje, og ikke, fordi én af hylderne var på udsalg.