Udnyt sommeren til at forvandle hjemmet

Meget tyder på, at det ikke bliver i 2020, man skal rejse jorden rundt i sommerferien. Faktisk betyder hele coronavirus-situationen, at vi må forvente en sommer, hvor rejsen er udskudt til næste år.

Det er naturligvis ærgerligt, men skal man vælge at se positivt på det, så betyder det, du nu kan bruge din sommer på at optimere hjemmet og få styr på de større projekter.

Nyt gulv eller tag?

Projekter hvor man udskifter gulvet eller taget er notorisk kendt for at være tidskrævende. Ikke nok med det, så er det projekter, der gør at huset roder og ligner en byggeplads, hvorfor det er klart at foretrække, hvis du og evt. øvrige beboere kan opholde jer meget uden for – hvilket man jo kan i sommerens milde vejr.

Foruden det flotte syn du får ved at pynte huset med flotte gulve i pænt design eller et skønt nyt tag, er der naturligvis et andet stort plus. Det er, at husets værdi stiger, hvilket gør, at du kan få flere penge ved et evt. senere salg.

Indtil da vil du kunne nyde synet af en bolig, som giver et helt nyt førstehåndsindtryk både inde og ude.

Isolering?

Nej, for en gangs skyld er der ikke tale om, at du bør opholde dig i din bolig. Her er derimod tale om, at sommeren er en oplagt årstid for dig, der skal have isoleret din bolig yderligere.

Isolering er vigtig, hvis du ønsker at spare penge på dit årlige varmebudget. Især mange ældre huse har et stort behov for efterisolering, da der enten er anvendt en gammeldags form for isolering, som kan være falder sammen eller der er anvendt for lidt isolering. I dag bruger vi både større mængder og materialer af bedre kvalitet.

Det sikrer bedre dækning og holder varmen i boligen, så vi ikke fyre for gråspurvene i vinterens kolde perioder.

Bliv klogere på isolering her.

Køkken eller bad?

Et nyt køkken eller bad er en glimrende måde at gøre huset mere tiltalende på. Det er særligt nogle af de ting, som nye købere kigger meget efter, da det er komplicerede rum at renovere.

Dertil er det som nuværende husejer en fornøjelse at dagligt kunne bruge et nyt bad eller køkken, særligt hvis det forhåndsværende allerede var blevet slidt at se på.

Er du i en situation, hvor du skal skifte et af de to rum, så søg evt. inspiration på Pinterest eller Instagram, hvor det summer med gode idéer!