VegaGarn leverer garn, så du kan strikke

VegaGarn har et stort udvalg af strikke- og hæklegarn, pinde, broderi og diverse tilbehør. De har masser af børnestrik med fine motiver, som du både kan købe på deres webshop på www.vegagarn.dk og i deres fysiske butik i Fredericia centrum. I butikken finder du en masse forskelligt garn af høj kvalitet, som du kan benytte til mange slags projekter. Det tæller blandt andet Sandnes garn, som er udviklet af et spinderi, der har produceret uldgarn siden 1888.

VegaGarn har alt, du skal bruge til strikkeprojektet

Hos VegaGarn har de stor interesse for farver, så farveudvalget spænder fra sarte pastelfarver til stærke pangfarver. Det betyder, at du har gode muligheder for at finde de farver, der passer til dig og dit næste håndarbejde. Alt deres garn, som kan ses på www.vegagarn.dk, er af høj kvalitet. Derudover har de stort fokus på dyrevelfærd for de dyr, der har leveret uld til dem. Af tilbehør har de i butikken opskrifter, bøger, strikkepinde, hæklenåle og meget mere. De har en del Fairtrade produkter i butikken, hvilket indebærer kurve, æsker, og maskemarkører fra Afrika samt garn fra Sydamerika. Har du interesse i nogle af deres af spændende og kreative produkter, så kan du både finde økologisk, bæredygtigt og GOTS-certificeret garn. Med deres produkter har du muligheder for at lave mange interessante ting såsom kjoler, sweatre og veste med mere. Butikken kan du finde på Vendersgade 17 i Fredericia.

Sandnes garn er kvalitetsgarn lavet af eksperter

Nogle af produkterne, der forhandles hos VegaGarn, er leveret af Sandnes garn. Sidstnævnte er i dag den største producent af håndstrikkegarn i Nordeuropa. Sandnes garn er udstyret med et af verdens mest moderne spinderier i en af de ældste fabrikker i Norge. Sandnes Uldvarefabrik hed Sandnes garn oprindeligt, hvor de har produceret uld og garn siden 1888. Der har efterfølgende været flere ejerforhold og navneændringer frem til at de fik det navn, som der bruges i dag. Deres nuværende navn signalerer samtidigt, at det ikke kun er uld, der bliver produceret i deres spinderi og eksporteret ud i verden. Sandnes Garn gør det meste og er optaget af tage sig ekstra godt af deres kunder. De holder direkte kontakt med butikker i Skandinavien og sender varer direkte fra deres fabrikslager. De har som målsætning altid at have de mest populære produkter på lager. VegaGarn har fri fragt på over 499 kr. samt 1 – 3 dages leveringstid. På webshoppen præsenteres udvalgte sommertilbud, der indebærer 3 forskellige slags garn i mange flotte farver og til forskellige formål. Der er mange flotte billeder, som kan give god inspiration til dine fremtidige strikkeprojekter.