Yogamåtter – kom godt i gang med din nye hobby

Ønsker du at komme i gang med den populære hobby yoga? Måske er du allerede blevet forelsket i det og mangler bare noget nyt udstyr? Det helt essentielle udstyr til at kunne dyrke yoga er nogle gode yogamåtter.

Ønsker du at stå 100% stabilt i de ofte krævende yogastillinger, så er gode yogamåtter en nødvendighed. Yogamåtter er også gode at have, selvom du ikke dyrker yoga. Yogamåtter kan nemlig sagtens benyttes til andre træningsformer, såsom pilates eller til udstrækning efter en løbetur. Det er aldrig helt ligegyldigt, hvilken yogamåtte du køber. Du skal tage højde for både tykkelsen, materialet, længden og bredden, da disse faktorer alle har stor betydning for, hvor let det bliver at komme ud i de krævende stillinger, og hvor meget du vil få ud af de forskellige øvelser. Der er mange fordele ved at have sin egen yogamåtte, da du har muligheden for at vælge en efter dine behov, samtidig med at det også er meget mere hygiejnisk at have sin egen. På den måde har du altid selv styr på, hvor tit du rengør den i modsætning til dem i fitnesscentrene.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af yogamåtter.

Vigtige ting at huske når du skal købe yogamåtter

Det første du skal kigge efter på yogamåtter er, om dens overflade er tilpas skridsikker og tykkelsen på måtten. Du skal kontrollere, om måttens tekstur er god nok til at dine hænder og fødder bliver, hvor de skal. Dette er især vigtigt, hvis du har en tendens til at svede meget. Derudover må yogamåtter ikke bule op – enderne skal være klinet til gulvet, så måtten ikke kommer til at genere dig under træningen. Yogamåtter skal også være behagelige at ligge på. Her er der forskel på tykhed og hårdhed, så det er vigtigt, at du ved, hvad du er på udkig efter.

Fælles for alle yogamåtter er dog, at de er miljøvenlige og det store udvalg giver dig mulighed for at vælge mellem yogamåtter i 100% merino uld eller 100% økologisk bomuld. Der er noget for enhver smag, og du finder med garanti din næste yogamåtte.