Ziga tilbyder Masai tøj og Uyuni lys

Velkommen til Zigas unikke univers! Ziga forhandler kunsthåndværk, unika smykker, modetøj og sko gennem deres online shop og fysiske butik i eventyrlige Ebeltoft. Butikken startede egentlig som selvstændigt smykkebrand, men har siden 2014 haft butik på Nytorv i Ebeltoft, hvorfra både smykker, modetøj og fantastisk kunsthåndværk bliver forhandlet.

Klæd dig i farverigt Masai tøj fra Ziga

Da indehaveren af Ziga faldt over Masai tøj, var der ingen tvivl om, hvorvidt dette brand skulle være en del af Zigas udvalg. Masai tøj er nemlig kendt for at være farverigt, dejligt tøj, hvor der er plads til at være kvinde. Kendetegnet for Masai tøj er, at der altid er plads til kvindelige former, sådan at du kan møde selvsikkert op på arbejde, fordi du føler dig godt tilpas til hverdag. Masai tøj fås dog til mange andre behov end til bare at være behageligt hverdagstøj. Flotte kjoler og nederdele i skønne mønstre er nemlig også perfekte til festlige lejligheder, såsom firma- eller familiefester. Ziga fører altid et stort udvalg af Masai tøj, men fordi mærket producerer så mange modeller hver sæson, vil der ofte være meget Ziga måske ikke lige har på hylderne. Dette behøver dog ikke at stå i vejen for din shoppe-oplevelse, da meget Masai tøj kan skaffes hjem med kort varsel.

Uyuni lys er perfekt til at skabe stemning

Dekorér ligeledes dit hjem hos Ziga! Uyuni lys er for eksempel den perfekte stemningsskaber — helt uden brug af ægte ild. Uyuni lys er nemlig LED lys, lavet af paraffin og en meget livagtig væge. Vægen styres fra bunden, hvor fra batterier også indsættes. Teknikken bag et Uyuni lys forhindrer dog ikke den livagtige blafren, der kendetegner ethvert hyggeligt stearinlys. Uyuni lys lyser nemlig svagt gulligt, samtidigt med at det “blafrer” i intensitet og farvetoner, helt som et konventionelt stearinlys ville have gjort det. Udvendigt består alle Uyuni lys samtidigt af stearin, sådan at de også føles så autentiske som muligt. Denne type af stemningsskabende lys er derfor det perfekte alternativ, da de ikke udleder sodpartikler, aldrig er årsag til brandfare og i sidste ende hjælper på økonomien. Hos Ziga fås Uyuni lys derfor i en række forskellige varianter, sådan at du kan opstille alt fra bloklys til juletræslys uden at skulle bekymre dig om ulemperne ved traditionelle stearinlys. Opdag yderligere fordele ved Uyuni lys, hvis du tilkøber en lille fjernbetjening. Denne gør det muligt at styre lysene på afstand, samt muligt at indstille en timerfunktion, sådan at dine lys tænder og slukker på de tidspunkter, du normalt ville bruge dem.

Find Ziga på www.ziga.dk eller på gågaden i den midtjyske havneby Ebeltoft!